pangagêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pangagem)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangagêm

basa Jawa[besut]

pangagêm

  1. ki panganggo.








Kata kunci/keywords: arti pangagêm, makna pangagêm, definisi pangagêm, tegese pangagêm, tegesipun pangagêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org