pangêcapan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pangecapan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangêcapan

basa Jawa[besut]

pangêcapan

  1. krama/ngoko papan kang dianggo ngêcap.








Kata kunci/keywords: arti pangêcapan, makna pangêcapan, definisi pangêcapan, tegese pangêcapan, tegesipun pangêcapan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.