pangêlêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pangelet)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangêlêt

basa Jawa[besut]

pangêlêt

  1. êngg ak sewan.








Kata kunci/keywords: arti pangêlêt, makna pangêlêt, definisi pangêlêt, tegese pangêlêt, tegesipun pangêlêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org