panggulawênthah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka panggulawenthah)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panggulawênthah

basa Jawa[besut]

panggulawênthah

  1. krama/ngoko cara utawa pratikêle nggula wênthah.








Kata kunci/keywords: arti panggulawênthah, makna panggulawênthah, definisi panggulawênthah, tegese panggulawênthah, tegesipun panggulawênthah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org