paningsêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka paningset)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

paningsêt

  1. ki sabuk;
  2. krama/ngoko pawèwèhe calon pangantèn lanang marang calon pangantèn wadon minangka pakêncêng
Kacocogna karo
  • singsêt.








Kata kunci/keywords: arti paningsêt, makna paningsêt, definisi paningsêt, tegese paningsêt, tegesipun paningsêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org