panyêlanan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka panyelanan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panyêlanan

basa Jawa[besut]

panyêlanan

  1. krama/ngoko ak kang dianggo sêla-sêla (lêt-lêt);;
Kacocogna karo sêla.








Kata kunci/keywords: arti panyêlanan, makna panyêlanan, definisi panyêlanan, tegese panyêlanan, tegesipun panyêlanan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org