paramèng basa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka parameng basa)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paramèng basa

basa Jawa[besut]

paramèng basa

  1. (Kw) putus ing babagan basa.








Kata kunci/keywords: arti paramèng basa, makna paramèng basa, definisi paramèng basa, tegese paramèng basa, tegesipun paramèng basa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org