parapèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka parapen)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parapèn

basa Jawa[besut]

parapèn

  1. krama/ngoko luwêng gêni ing kêmasan, pandhe lsp;;
Kacocogna karo api








Kata kunci/keywords: arti parapèn, makna parapèn, definisi parapèn, tegese parapèn, tegesipun parapèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org