parêkan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka parekan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parêkan

basa Jawa[besut]

parêkan

  1. krama/ngoko paranyai (ing kraton).








Kata kunci/keywords: arti parêkan, makna parêkan, definisi parêkan, tegese parêkan, tegesipun parêkan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.