pasêmon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pasemon)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pasêmon
Lingga: (sêmu)

  1. pralambang, crita pêpindhan;
  2. sêmu.








Kata kunci/keywords: arti pasêmon, makna pasêmon, definisi pasêmon, tegese pasêmon, tegesipun pasêmon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.