pasindhèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pasindhen)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pasindhèn

basa Jawa[besut]

pasindhèn

  1. krama/ngoko wong kang nyindhèni gamêlan;;
Kacocogna karo sindhèn.








Kata kunci/keywords: arti pasindhèn, makna pasindhèn, definisi pasindhèn, tegese pasindhèn, tegesipun pasindhèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org