pasir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pasir krama/ngoko

  1. wêdhi;
  2. (utawa pêpasir) êngg lêmah wêdhi, pawêdhèn (gunung wêdhi).








Kata kunci/keywords: arti pasir, makna pasir, definisi pasir, tegese pasir, tegesipun pasir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.