pasir

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

pasir

  1. wêdhi;
  2. (utawa pêpasir) êngg lêmah wêdhi, pawêdhèn (gunung wêdhi).







Kata kunci/keywords: arti pasir, makna pasir, definisi pasir, tegese pasir, tegesipun pasir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.