pasukêtan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pasuketan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pasukêtan

basa Jawa[besut]

pasukêtan

  1. krama/ngoko palêmahan kang kathukulan sukêt.








Kata kunci/keywords: arti pasukêtan, makna pasukêtan, definisi pasukêtan, tegese pasukêtan, tegesipun pasukêtan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org