pêcruk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pecruk)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêcruk

basa Jawa[besut]

pêcruk

  1. krama/ngoko araning manuk pakanane iwak loh;;
Kacocogna karo pêcuk.








Kata kunci/keywords: arti pêcruk, makna pêcruk, definisi pêcruk, tegese pêcruk, tegesipun pêcruk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.