pêdhês

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka pedhes)
Jujug: napigasi, golèk

pêdhês

basa Jawa[besut]

pêdhês

  1. lêlawuhan lsp. kang rasane pêdhês.








Kata kunci/keywords: arti pêdhês, makna pêdhês, definisi pêdhês, tegese pêdhês, tegesipun pêdhêsBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org