pêdhês

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari pedhes)
Langsung menyang: navigasi, golèk

pêdhês

basa Jawa[sunting]

pêdhês

  1. lêlawuhan lsp. kang rasane pêdhês.








Kata kunci/keywords: arti pêdhês, makna pêdhês, definisi pêdhês, tegese pêdhês, tegesipun pêdhêsBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pêdhês&oldid=14859"