pêdhot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pedhot)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêdhot

basa Jawa[besut]

pêdhot

  1. ak tansah;








Kata kunci/keywords: arti pêdhot, makna pêdhot, definisi pêdhot, tegese pêdhot, tegesipun pêdhot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.