pêkongkong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pekongkong)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêkongkong

basa Jawa[besut]

pêkongkong

  1. pc padha mbêngkuk (linggih lsp).








Kata kunci/keywords: arti pêkongkong, makna pêkongkong, definisi pêkongkong, tegese pêkongkong, tegesipun pêkongkong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.