pêksa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka peksa)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêksa

basa Jawa[besut]

pêksa

  1. dijiyat, dikudokake tumindak (tumandang);








Kata kunci/keywords: arti pêksa, makna pêksa, definisi pêksa, tegese pêksa, tegesipun pêksa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.