pêksi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka peksi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pêksi

krama
Krama pêksi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

manuk;

  1. krama/ngoko sindik kang tumancêb ing ukiraning kêris.








Kata kunci/keywords: arti pêksi, makna pêksi, definisi pêksi, tegese pêksi, tegesipun pêksi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org