Menyang kontèn

dipencil

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka pencil)

(pencil)

basa Jawa[besut]

(pencil)

  1. pc dipethukaké (diajak kerengan lsp) nalikané ketemu padha ijèn;;
    Kacocogna karo képencil, mencil.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dipencil, makna dipencil, definisi dipencil, tegese dipencil, tegesipun dipencil

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.