pêniti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka peniti)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêniti

basa Jawa[besut]

pêniti

  1. krama/ngoko kancing klambi ngiras rêrênggan.








Kata kunci/keywords: arti pêniti, makna pêniti, definisi pêniti, tegese pêniti, tegesipun pêniti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.