pênthol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka penthol)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pênthol

basa Jawa[besut]

pênthol

  1. kang mbêndhul;;
Kacocogna karo mênthol.








Kata kunci/keywords: arti pênthol, makna pênthol, definisi pênthol, tegese pênthol, tegesipun pênthol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org