pêrkakas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka perkakas)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêrkakas

basa Jawa[besut]

pêrkakas

  1. pc bêkakas.








Kata kunci/keywords: arti pêrkakas, makna pêrkakas, definisi pêrkakas, tegese pêrkakas, tegesipun pêrkakas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org