pêrlip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka perlip)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pêrlip

basa Jawa[besut]

pêrlip

  1. (-pêrlipan) êngg pc dhêmênan.








Kata kunci/keywords: arti pêrlip, makna pêrlip, definisi pêrlip, tegese pêrlip, tegesipun pêrlip
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.