putih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

putih

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko putih
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kang wis diputih (tmr. mori lsp);
  2. (putih atine) suci, utama;








Kata kunci/keywords: arti putih, makna putih, definisi putih, tegese putih, tegesipun putih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org