putih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

putih

  1. kang wis diputih (tmr. mori lsp);
  2. (putih atine) suci, utama;







Kata kunci/keywords: arti putih, makna putih, definisi putih, tegese putih, tegesipun putih

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.