rambut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rambut

basa Jawa[besut]

rambut

  1. krama/ngoko rema ki saèm. wulu dawa kang thukul ing êndhas (ing woh jagung lsp);








Kata kunci/keywords: arti rambut, makna rambut, definisi rambut, tegese rambut, tegesipun rambut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.