rambut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

rambut

basa Jawa[besut]

rambut

  1. krama/ngoko rema ki saèm. wulu dawa kang thukul ing êndhas (ing woh jagung lsp);








Kata kunci/keywords: arti rambut, makna rambut, definisi rambut, tegese rambut, tegesipun rambut Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org