rêmbat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka rembat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rêmbat

basa Jawa[besut]

rêmbat

krama
Krama rêmbat
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pikul.








Kata kunci/keywords: arti rêmbat, makna rêmbat, definisi rêmbat, tegese rêmbat, tegesipun rêmbat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.