Menyang kontèn

diresa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka resa)

basa Jawa[besut]

(resa)

  1. pc direksa.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diresa, makna diresa, definisi diresa, tegese diresa, tegesipun diresa

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.