Menyang kontèn

salju

Saka Wikisastra, bausastra mardika

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Témbung aran[besut]

salju (sa)ꦭ꧀ꦗꦸ (lju)

  1. (Ar) krama/ngoko uwabing banyu sing kenthel awujud kaya kapuk.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti salju, makna salju, definisi salju, tegese salju, tegesipun salju

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.