salju

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

salju Aksara Jawa: ꦱꦭ꧀ꦗꦸ

  1. (Ar) krama/ngoko uwabing banyu sing kênthêl awujud kaya kapuk.








Kata kunci/keywords: arti salju, makna salju, definisi salju, tegese salju, tegesipun saljuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org