salju

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

salju (sa)ꦭ꧀ (l)ꦗꦸ (ju)

  1. (Ar) krama/ngoko uwabing banyu sing kênthêl awujud kaya kapuk.







Kata kunci/keywords: arti salju, makna salju, definisi salju, tegese salju, tegesipun salju

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.