sèkêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka seket)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sèkêt Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦏꦼ ()ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. 50.








Kata kunci/keywords: arti sèkêt, makna sèkêt, definisi sèkêt, tegese sèkêt, tegesipun sèkêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org