sèkêt

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka seket)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sèkêt Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦏꦼ ()ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. 50.







Kata kunci/keywords: arti sèkêt, makna sèkêt, definisi sèkêt, tegese sèkêt, tegesipun sèkêt

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.