sêmut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka semut)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêmut Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦩꦸ (mu)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning rangrang cilik;








Kata kunci/keywords: arti sêmut, makna sêmut, definisi sêmut, tegese sêmut, tegesipun sêmut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org