sêni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka seni)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêni Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦤꦶ (ni)

  1. êngg
krama
Krama sêni
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

uyuh, nguyuh.








Kata kunci/keywords: arti sêni, makna sêni, definisi sêni, tegese sêni, tegesipun sêni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org