sêpur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka sepur)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêpur Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦥꦸ (pu) (r)

  1. (Wl) krama/ngoko kreta api;








Kata kunci/keywords: arti sêpur, makna sêpur, definisi sêpur, tegese sêpur, tegesipun sêpur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.