sêsak

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka sesak)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sêsak Aksara Jawa: ꦱꦼ () (sa)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. ora sêdhêng, ora amot (ora bisa mlêbu).







Kata kunci/keywords: arti sêsak, makna sêsak, definisi sêsak, tegese sêsak, tegesipun sêsak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.