sêtu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka setu)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sêtu Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦸ (tu)

  1. pc dina Sabtu.







Kata kunci/keywords: arti sêtu, makna sêtu, definisi sêtu, tegese sêtu, tegesipun sêtu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.