sêwiwi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka sewiwi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêwiwi Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦮꦶ (wi)ꦮꦶ (wi)

  1. pc suwiwi.








Kata kunci/keywords: arti sêwiwi, makna sêwiwi, definisi sêwiwi, tegese sêwiwi, tegesipun sêwiwi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org