sikil

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

sikil

  1. peranganing anggane badan sing nyangga awak;
  2. cagaking kursi meja lsp;
  3. peranganing gunung sing ngisor







Kata kunci/keywords: arti sikil, makna sikil, definisi sikil, tegese sikil, tegesipun sikil

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.