sikil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sikil

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sikil
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

suku, sampeyan ki

  1. peranganing anggane badan sing nyangga awak;
  2. cagaking kursi meja lsp;
  3. peranganing gunung sing ngisor








Kata kunci/keywords: arti sikil, makna sikil, definisi sikil, tegese sikil, tegesipun sikil Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org