tangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tangan Aksara Jawa: (ta) (nga)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. asta ki anggotaning badan sing dianggo nyênyêkêl;








Kata kunci/keywords: arti tangan, makna tangan, definisi tangan, tegese tangan, tegesipun tangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.