tarik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

tarik

  1. (Kw) bantêr, rikat bangêt tmr. prahara;
  2. krama/ngoko laris, payu bangêt;







Kata kunci/keywords: arti tarik, makna tarik, definisi tarik, tegese tarik, tegesipun tarik

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.