taun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

taun Aksara Jawa: (ta)ꦲꦸ (u)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. mangsa sing suwene 12 sasi;








Kata kunci/keywords: arti taun, makna taun, definisi taun, tegese taun, tegesipun taun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.