taun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

taun Aksara Jawa: ꦠꦲꦸꦤ꧀ krama/ngoko

  1. mangsa sing suwene 12 sasi;








Kata kunci/keywords: arti taun, makna taun, definisi taun, tegese taun, tegesipun taunBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org