tiba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tiba

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tiba
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. njarag (api-api) tiba;
  2. ambruk, rubuh; upama tiba klumah;
  3. anjog ing, ndharat ing;
  4. kapênêr, nuju ing; upama ijabe tiba ing dina Slasa Paing;
  5. nandhang, upama tiba ing kamlaratan.
  6. nyandhak ganti gêndhing liya;
  7. êngg pc jatuh, nandhang kapitunan lsp;
  8. wis diputusi, dipancasi;








Kata kunci/keywords: arti tiba, makna tiba, definisi tiba, tegese tiba, tegesipun tibaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org