tiba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

tiba

  1. njarag (api-api) tiba;
  2. ambruk, rubuh; upama tiba klumah;
  3. anjog ing, ndharat ing;
  4. kapênêr, nuju ing; upama ijabe tiba ing dina Slasa Paing;
  5. nandhang, upama tiba ing kamlaratan.
  6. nyandhak ganti gêndhing liya;
  7. êngg pc jatuh, nandhang kapitunan lsp;
  8. wis diputusi, dipancasi;







Kata kunci/keywords: arti tiba, makna tiba, definisi tiba, tegese tiba, tegesipun tiba

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.