tuma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tuma Aksara Jawa: ꦠꦸꦩ krama/ngoko

  1. itik ki araning kewan cilik-cilik sok manggon ing rambut.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tuma&oldid=51396"