tuma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tuma Aksara Jawa: ꦠꦸꦩ krama/ngoko

  1. itik ki araning kewan cilik-cilik sok manggon ing rambut.








Kata kunci/keywords: arti tuma, makna tuma, definisi tuma, tegese tuma, tegesipun tumaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org