tuma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tuma Aksara Jawa: ꦠꦸꦩ krama/ngoko

  1. itik ki araning kewan cilik-cilik sok manggon ing rambut.








Kata kunci/keywords: arti tuma, makna tuma, definisi tuma, tegese tuma, tegesipun tumaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tuma&oldid=51396"