tuma

Saka Wikisastra, bausastra mardika

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran

tuma

tuma ꦠꦸ (tu) (ma) krama/ngoko

  1. itik ki araning kéwan cilik-cilik sok manggon ing rambut.



Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tuma, makna tuma, definisi tuma, tegese tuma, tegesipun tuma

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.