usus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

usus krama/ngoko

  1. dalaning pangan saka wadhuk mênyang jubur;
  2. (usus êmbing-êmbing) dalan pangan mênyang pusêring jabang bayi saka êmbing-êmbing;
  3. pc ak watêk (ati)








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=usus&oldid=80651"