usus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

usus krama/ngoko

  1. dalaning pangan saka wadhuk mênyang jubur;
  2. (usus êmbing-êmbing) dalan pangan mênyang pusêring jabang bayi saka êmbing-êmbing;
  3. pc ak watêk (ati)








Kata kunci/keywords: arti usus, makna usus, definisi usus, tegese usus, tegesipun ususBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org