usus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

usus krama/ngoko

  1. dalaning pangan saka wadhuk mênyang jubur;
  2. (usus êmbing-êmbing) dalan pangan mênyang pusêring jabang bayi saka êmbing-êmbing;
  3. pc ak watêk (ati)








Kata kunci/keywords: arti usus, makna usus, definisi usus, tegese usus, tegesipun ususBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=usus&oldid=103934"