Menyang kontèn

wêngis

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka wengis)

basa Jawa[besut]

wengis Aksara Jawa: ꦮꦼ (we^)ꦔꦶ (ngi)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. sereng banget, katon sumengit;;


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti wêngis, makna wêngis, definisi wêngis, tegese wêngis, tegesipun wêngis

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.