weruh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

weruh Aksara Jawa: ꦮꦺ (we)ꦫꦸ (ru) (h)

  1. pc wêruh.








Kata kunci/keywords: arti weruh, makna weruh, definisi weruh, tegese weruh, tegesipun weruh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.