èh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

èh Aksara Jawa: ꦲꦺꦃ

  1. pc sabawa nelakake wêgah.









Kata kunci/keywords: arti èh, makna èh, definisi èh, tegese èh, tegesipun èhBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=èh&oldid=37555"