èh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

èh Aksara Jawa: ꦲꦺꦃ

  1. pc sabawa nelakake wêgah.









Kata kunci/keywords: arti èh, makna èh, definisi èh, tegese èh, tegesipun èhBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org