èrèk, èrèk-èrèkan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

èrèk, èrèk-èrèkan Aksara Jawa:
Lingga: (èrèk)
krama/ngoko

  1. padha dene nyêdhak mlaku ngewas (arêp tarung lsp. tmr. jago, uga ent).









Kata kunci/keywords: arti èrèk, èrèk-èrèkan, makna èrèk, èrèk-èrèkan, definisi èrèk, èrèk-èrèkan, tegese èrèk, èrèk-èrèkan, tegesipun èrèk, èrèk-èrèkan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.