êntul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

êntul Aksara Jawa: ꦲꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦸ (tu)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. jontrot (ent dolop)
Kacocogna karo mêntul.








Kata kunci/keywords: arti êntul, makna êntul, definisi êntul, tegese êntul, tegesipun êntul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.