Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Internasional

⯓

Simbol

  1. (astron., astrol.) planit cilik Pluto

Sinonim

Gegandhengan

Simbol planit
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·