Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Internasional

⯕

Simbol

  1. (astrol.) planit cilik Pluto
  2. (astron.) Pluto bulan Karon (Charon)

Sinonim

[1]:

Gegandhengan

Simbol planit
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·